torstai 24. tammikuuta 2008

Viinaneiteily, tuo baariemme vitsaus

Alkoholin väärinkäyttö on vakava rikos. Yksi vakavimpia alkoholirikollisuuden muotoja on viinaneiteily, jota me jurrikanalan asukkaat ymmärrämme yhtä vähän kuin juomattomia kaljapullon pohjia.

Viinaneiteilyä esiintyy mitä erilaisimmissa konteksteissa ja muodoissa. Tämä viinan kanssa hölmöily aiheuttaa meille juomattomia oluita, sillä näiden neitien takia joudumme odottamaan pyhän kaljamme saantia monien saamattomien oluiden verran.

Seuraavaan olemme koonneet joitain pahimpia viinaneiteilyn lieveilmiöitä. Toivottavasti sinä, rakas kanssajuoppomme, et tunnista näistä itseäsi.


1. Ruuhkan aiheuttaminen

Baaritiski on nopeaa toimintaa varten; tilaus – rahat tiskiin – kulaus – vuoro seuraavalle. Neiteilijöille tämä kirjoittamaton sääntö ei ole mennyt perille. Niiden vitun cosmojen ja pirtelödrinkkien tilaus ja rakentaminen kestää monta ikuisuutta. Infernaalinen ruuhka ei keskity pelkästään baaritiskeille vaan näkyy myös kävijäpiikkeinä wc-tiloissa. Jos drinksuihin on erehdyksessä tilattu tiukkaa viinaa mukaan, itkuraivarit näille likööriperseille aiheuttaa vodkan sijasta käytetty kossu.


2. Juopottelun maineen pilaaminen

Raskauttavaa viinaneiteilyssä on se, että nämä ”drinksut” (= sateenvarjo, pilli x3, hedelmäsalaatti, liekinheitin + leivänpaahdin) sisältävät hävettävän vähän alkoholia. Jurrikanalassa suosimme suhdetta 50 / 50. Puolet tästä on tiukkaa ja puolet maun vuoksi lisättävää likööriä, te sivistymättömät väärinkäyttäjät!


3. Köyhät kyykkyyn

Kuten edellä todettiin, drinksut ovat viinan tuhlausta. Ne ovat myös rahan tuhlausta. Yhden mansikkavadelmapassoaliköörijäämurskasokerilitku-unelman (HUOM!!! Ei edes kossua!!!) hinnalla beerloverit kumoavat kurkkuunsa kolme ohraista pirtelöä. Tehkää jälkiruokanne kotona!


Rakkaudella, hyvää vauhtia päihtyvät

Jurrikanat kelju ja le coq

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on paras merkintä ikinä missään! Rakastan teitä avoimesti, kuin edessäni lepäävää kylmää olutta. Olutta joka penetroituu elimistööni kuin Amerikan Yhdysvallat öljymaihin, ystävällisin elein mutta päättäväisesti ja varmoin ottein.