tiistai 15. tammikuuta 2008

Mehupaasto, päivä 2

Tää koko homma on kusetusta, joku naurettava läppä. En näe tässä mitään järkeä. Elimistön pitäisi muka puhdistua, ja tuntua uusiutuneelta. Anteeks, mut mistä kohasta?

Oon ihan varma, että koko homma perustuu siihen "etukäteiskeventämiseen", jota me ei Kelju S. Kojootin kanssa tehty. Totta kai tuntuu puhdistuneelta jos mätät viikon pelkkiä rehuja naamaan pitsan, viinan ja kahvin sijaan! Ja se päänsärky... kyllä nyt vähemmälläkin jos heittää kahvin kokonaan pois yht'äkkiä.

Tää koko homma on vaan kosto joltain. Jotkut typerät on lähteny tälläseen mukaan vaan jonkun vedon takia, ja muut saa kärsiä siitä. Tää homma on mehuinen ja ennen kaikkea viinaton kosto joltain epävarmalta läskiltä idiootilta, joka on lähtenyt mukaan vääränlaiset tavoitteet mielessä, jotka ei ole koskaan toteutunut. Päin vastoin, se sama kaveri on mättäny naamaan safkaa tän jälkeen entistä suuremmalla ruokahalulla ja kuollut yksinäisyyteen.

Itse en ainakaan lähtisi suosittelemaan kenellekään erinäisten suolojen kanssa leikkimistä. Paitsi jos on todella, todella tylsää. Se on hyvää ajanvietettä, siitä saa hyvät naurut itselle ja todistuksen rehellisestä urpoudesta. Sitä se on.

Pettynyt

H. Le Coq

Ps. Todellakin jatkan paastoa! En edes uskalla kuvitella, kuinka hyvään känniin perjantaina pääsen!

3 kommenttia:

kelju S kojootti kirjoitti...

loistavia sanoja kuomaseni. tää homma on niin from the ass. tai pitäiskö sanoo up in my ass.

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Mäkistä lainataksemme "Straight up the ass of Timo."

Hyvälle kuulostaa toi teidän paastoaminen, hyvä että puhdistatte elimistön niin on sitten kovaa ajelua luvassa perjantaina? Hanurikin jo valmiiksi kipeä. HHAHAHA!!

H. Le Coq kirjoitti...

Ja hänen selibaattinsa päätyi näihin sanoihin: "Suoleni on tyhjennetty, babe..."