lauantai 26. tammikuuta 2008

Houston, we have a problem

Rakkaat tuurijuopot. Minulla on huonoja uutisia. Suuri viinakokeilu keskeytyy osaltani. Olen viinanjuontikiellossa lääkärin ukaasilla seuraavat parisen viikkoa. Tämä on surullinen päivä tieteelle ja miltei katastrofaalista jurrikanalalle.

Omalta kohdaltani suurenmoinen ja uraauurtava viinakokeilu alkoi hyvissä merkeissä. Testasimme Flaming Sambucan. Snapsilasissa oleva anislikööri sytytetään palamaan, sammutetaan kämmenellä ja kulautetaan kurkkuun. Vaikka en erityisemmin arvosta aniksen makua, johdatti tämä viinapläjäys minut yhdessä minttujallu-shotin kanssa toimivaan humalatilaan. Hintaa tällä tulitemppuilijan mieltä lämmittävällä minikokolla taisi olla kuusi tai seitsemän euroa.

Älkää toki hätäilkö viinasiepot. Todellista jurrikanaa eivät antibiootit lannista. 
Sairaslomani aikana aion tutkia mökkihöperyyden puhkeamista ja etenemistä ihmisyksilössä. Edesauttaakseni todellisuuden rajojen hämärtymistä minulla on seuranani Camus'ta, Kierkegaardia ja Aristotelesta. Let the fun begin.


vuoteeseen kahlittu

kelju S kojootti


ps. Kannattaa mennä ajoissa lääkäriin jos on kipeä. Oikeesti.

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mierolainen kirjoitti...

H. Le Coquevogue juo alkoholitonta? Mitä vittua?

http://tinyurl.com/29c2hy

kelju S kojootti kirjoitti...

Mitäs täällä oikein sekoillaan? Yksikään itseään kunnioittava jurrikana ei sekaannu holittomiin juomiin jos ne on alunperin tarkoitettu päihdyttäviksi.