keskiviikko 30. tammikuuta 2008

In Vino Veritas

"Koska pitojen olennaisena tarkoituksena on syöminen ja juominen, ei naisen pidä niihin osallistua, sillä siitä tehtävästä hän ei voi selviytyä kunnialla, ja jos hän sen tekee, on vaikutelma ylen ruma."

Soren Kierkegaard - In Vino Veritas


Jep, Kierkegaard sen sanoi. Känninen nainen ei ole kaunista katseltavaa. Silti olisin valmis luovuttamaan pienen kuningaskunnan oluesta. Neljän päivän linnoittautuminen sänkyyn kannettavan tietokoneen, kirjojen ja jäätelön kanssa on tehnyt tehtävänsä.  Päässäni napsuu ja kovaa.

Palataanpas tuohon Kierkegaardin toteamukseen juopottelevasta naisesta. Miksi mies saa juoda miehisesti mutta nainen ei? Mielestäni tässä on huutava vääryys. Miehen kohdalla neitimäinen tissuttelu nähdään heikkoutena, naiselle sen taas pitäisi olla normi. Ollakseen mies, miehen on juotava kaikki viina talosta. Jos nainen tekee tämän, pidetään häntä sienenä.

Tämän asetelman (tissutteleva nainen, änkyräkänninen mies) logiikka on pahasti pielessä luonnonlakien kannalta. Yksikään sivistyneessä 
hiprakassa oleva nainen ei realistisesti ajateltuna halua panna seitsemää promillea lähenevää luomamiestä. Toisaalta tissuttelevan miehen läheisyys saa jokanaisen gaydarin ulvomaan, eikä ruumillista kontaktia synny taaskaan.

Mikä on siis ratkaisu? Yksinkertaista: jurrikanailu. Kun nainen ja mies ovat samassa promillemäärässä, tapahtuu ihmeellisiä asioita. Myös rumat ihmiset saavat seksiä. Jurrikana löytää itselleen tosimiehen, ja sivistyneesti cosmoa siemailevat metromiehet pysyvät kaukana.


miehekkäitä ryyppyretkiä odottava

kelju S kojootti



Omne animal post coitum triste praeter gallum mulieremque…

Ei kommentteja: