lauantai 22. maaliskuuta 2008

Mutta mihin hävisi viinatasa-arvo?

Minulla meinasi mennä aamukaljat väärään kurkkuun viime viikolla, kun Kaleva uutisoi seuraavaa:

Naisille tuunatusta vodkasta odotetaan hittituotetta Venäjällä

Venäläisellä liikemiehellä Igor Volodinilla on suuret odotukset uutuustuotteelleen, pelkästään naisille myytävälle vodkalle.

Mitä helvettiä? Miksi? Vaadin tasa-arvoa!

Ryittyäni kaljat pois keuhkoista jatkoin onnekseni artikkelin lukemista ja pelkoni todistettiin vääräksi:

Naisten vodka on yhtä vahvaa kuin miestenkin, mutta se on Volodinin mukaan maultaan täyteläisempää. Siinä ei ole myöskään mausteena esimerkiksi krapulaan yhdistettävää sikunaöljyä.


Mistä tämä on merkki?

Liikemiehet ovat huomanneet, että naiset eivät kuluta suhteessa miehiin tarpeeksi alkoholia. Ryhdistäytykää rakkaat jurrisiskot!

Miehillä on päässään outo ajatus siitä, etteivät naiset voi juoda yhtä paljon kuin miehet.


Tapahtuipa 2000-luvun alussa:

Le Coq on kutsuttu tutustumaan uuden sutinansa ystäviin illanviettohenkisessä meiningissä. Le Coq pääsee taivaaseen, ei pelkästään parinkymmenen testosteronihärän olemassa olon johdosta, vaan siitä viinamäärästä, jonka nämä miehistä viinankäytönvoimaa uhkuvat sonnit olivat kantaneet käsivarsillaan illanviettopaikkaan. Le Coq, silloin 43 kg, tahtoo saada osansa tästä viinamäärästä.

Missio: vaikutuksen tekeminen sutinansa ystäviin juomalla nämä pöydän alle.
Lopputulos: vaikutuksen tekeminen sutinansa ystäviin juomalla itsensä vessaan oksentamaan.

Aamulla Le Coq viimeistelee vaikutuksenteon myös sutinaansa. Hän hurmaa sutinansa ei pelkästään ripsistä alaluomiin siirtyneellä maskaralla (mitkä mustat silmänaluset, ripsiväriä se vain oli!), vaan kuperkeikkaa, kärrynpyöriä ja ukemeita heittävällä vatsallaan, sekä ruusutarhalle tuoksuvalla hengityksellään.


Tämä on esimerkkini toteutuneesta viinatasa-arvosta. Aika ajoin minua hävettää naisten ininä tasa-arvosta, samalla kun he vaativat miehiä maksamaan drinkkinsä. Kun sitoudutaan pyhään, elinikäiseen liittoon alkoholituotteiden kanssa, vannotaan vala viinatasa-arvon toteutumiseksi.

Rakkaat jurrikanat, tasa-arvon nimissä, miksipä ette tarjoisi kaljaa hyvän äijäyden merkiksi miespuoliselle jurriystävällenne, naakkelille?

Tasa-arvoa vaatien

H. Le Coq


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN!! Miksipä ette tarjoaisi? Odotan lauantaina, että minulle naiset tarjoavat juomia. Tyydyn jopa ihan olueen.

H. Le Coq kirjoitti...

Itse tarjoan, totta puhuakseni usein. Usein on minulle ehkä noin kerran kuussa, ja joka tapauksessa useammin kuin minulle tarjotaan. Tämä sen vuoksi, koska aina en jaksa katsoa miesten lipittävän pelkkää kaljaa, joka menee pään sijasta virtsarakkoon. Ja nyt kun asiaa oikein ajattelen, en muista, koska minulle olisi viimeksi tarjottu.