torstai 1. toukokuuta 2008

Perusvappu

Hyvää vappua hei. Kirjoitan tätä muutamasormijärjestelmällä, sillä kämmeneni ovat asvaltti-ihottuman valtaamat ja osa sormista kieltäytyy taipumasta. Huuli on halki sekä leuka turvonnut, ja naama muistuttaa muutenkin perunapeltoa. Onnistuneet bileet ilmeisesti.

Palataanpa ajassa hieman taaksepäin. Leivoimme eilen Le Coqin kanssa bikineissä munkkeja ja joimme kiljua. Ilma oli kuin tehty vappujuopotteluun. Skumppapullot heiluen siirryimme puistoon pää iloisesti kuplien. Salskeita uroita paidoilla ja ilman nurtsit pullollaan. Olimme taivaassa.

Bikini-ilottelu jatkui puistossa. Jossain vaiheessa oli pakko pukeutua siveellisemmin. Lapsiperheitä rupesi vaeltamaan ryypiskelyleirimme ohi ja lapset pillahtelivat itkuun peloissaan. Juopporemmimme vahvistui lakkipäisillä urpoilla, jotka eivät tule koskaan elämässään saamaan naista, miestä, sikaa, lammasta tai edes vuohta. Ne tupsu yms. lakit ei vaan ole yhtään cool.

Jossain vaiheessa punkkupulloa kaivettiin tekoviikset ja iholiima esiin. Tervasnapsiakin taisi kulkea käsiemme kautta ennen viiksiepisodia. Vinoonhan ne viikset meni, mutta vinossa olivat hipitkin. Seurasi myös perinteisesti painiotteluita, kenkien varastamista ja punaviinin kaatumista piknik-viltin valkeille osille.

Minä olin Aikuinen Ihminen, ja kiitos Sampo Pankin täysin rahaton, joten päätin poistua aikaisin kotiin. Ei tarvinne sanoa, että ilta oli ollut loistava ja fiilis oli mitä kuplivin. Pyöräilin hyväntuulisesti hyräillen viimeistä ylämäkeä ennen kotipihaa kun yhtäkkiä tajusin ottavani leukatuntumaa asvalttiin. Silmissäni vilahti hoipertelevan känniääliön säälittävä hahmo, jonka jälkeen sattui ja vitutti. Loput voitkin päätellä.

Ymmärrän kyllä että humalassa on vaikea päättää mikä eteen avautuvista viidestä tiestä on oikea, ja kävellä sitä suoraan. Eteensä katsominen voi myös olla hankalaa kun tasapainoelimet ja näköhermot on hukutettu kossuun. Siksi ehdotankin jalkakäytäville rakennettavaksi kännikaistan, joka erotetaan muusta tiestä (varsinkin polkupyörän kuvalla merkitystä pyörätiestä) korkealla muurilla.

näkönsä ehkä vitutuksen vuoksi menettävä

arpi-kelju

Ei kommentteja: