tiistai 6. toukokuuta 2008

Aika nauraa itselle

'Hei, olen "aikuinen nainen" Turusta. Olen muuten ihan "normaali", mutta kirjoitan hassun hauskaa känniblogia nimestäni väännetyllä salanimellä aikuisemman ystäväni kanssa. Blogissamme laskemme kaikki vuoden aikana juomamme alkoholijuomat, jotta voimme... '

Jotta voimme mitä????
Totuus on tämä.
Vituttaa.

Vituttaa se, ettei ole mitään blogattavaa, koska en ole juonut. En ole juonut, koska ei ole rahaa.
Ehkäpä vielä enemmän vituttaa se, että nurkassani on viisitoista (15!!!!!) litraa kotiviintä, jota ei pysty juomaan, koska se on niin HELEVETIN PAHAA!

Ehkä kaikista eniten vituttaa, eli vitun vituttaa (superlatiivin superlatiivi) se, että jos olisi rahaa, en joisi! Koska ei helvetti tee enää mieli rypeä!

Tää on niin nähty. NIIN NÄHTY!
Jumalauta. Oon vetäny yhessä keväässä 240 annosta viinaa. bissee!! Kuinka monta litraa se on? Se ois pelkkää kaljaa 80 litraa! Ja nimenomaan ei vaan olisi, vaan on.

Että se niistä riskirajoista. Jotka ovat kuulemma laskeneet.

Kelju: Ollaanko me alkoholisteja?

Hei kaikki ihanat miehet ympäri Suomea. Jos olet kiinnostunut kahdesta turkulaisesta sienestä, ota yhteyttä.

Ps. OPM

Rakkaudella

Le Coq

2 kommenttia:

kelju S kojootti kirjoitti...

Hei olen Kelju, yli 20 alle 30 -vuotias tuleva pubiruusu Turusta. Vapaa-ajallani kirjoitan jurriblogia, jossa keksin muun muassa erilaisia nimityksiä krapuloille. Pidän nukkumisesta, en muista milloin olisin herännyt viikonloppuna omin avuin ennen kello kahta. Tykkään myös puhua kossusta ja muusta sivistyneestä.

Samanhenkisiä?

Mierolainen kirjoitti...

HAHAHHA!! NÖSSÖ!!! :D:D:D

Kyllä se siitä, tee välillä jotain mikä nostaa vitutuskäyrän aivan uskomattomiin ennätyslukemiin, alkaa taas se "lappominen" maittaa ihan eri tavalla.