lauantai 10. toukokuuta 2008

Paljonko on paljon?

Vastaus on helppo: noin 240 annosta alkoholia vajaassa neljässä kuukaudessa. Vastauksen selvittäminen ei ole ollut helppoa. Sen saavuttamiseen on käytetty tarkkoja empiirisiä tutkimusmenetelmiä ja parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Kuten hyviin tieteellisiin tapoihin kuuluu, olemme suhtautuneet tutkimusmateriaaliimme mitä suurimmalla vakavuudella ja kunnioituksella. Ryypiskely ei ole leikin asia ja sen oikeaoppinen harjoittaminen vaatii ammattilaisen otetta ja silmää. Ryypiskelyn jalossa lajissa testiryhmämme on kyllä kannuksensa ansainnut.

Miksi juuri 240, tai yhteensä 480, jos lasketaan molempien jurrikanojen aikaansaannos? Uskoisin, että emme ole vielä lähelläkään lopullisia alkoholikylläisyyden maksimimääriä. Kuten mikä tahansa tieteenhaara, myös alkohologia etenee pienin askelin. Todelliset tulokset näkyvät vasta pidemmän ajan kuluttua. Jos ryypiskelymme olisi käyrä, olisi se nyt pohjakohdassaan. Pidemmällä aikavälillä käyrän kohoaminen jälleen huippulukemiin on väistämätöntä, kuten toisiaan seuraavat jääkaudet.

Tähän väliin haluan vielä verrata ryypiskelyä urheiluun. Tärkeää huippusuorituksen, kunnonkohotuksen ja jaksamisen kannalta on palautuminen. Sama pätee myös kuninkuuslajiimme ryypiskelyyn. Steroideilla terästetyn treenaamisen sivuvaikutuksena jurrikanalan väki on päätynyt ylikuntoon. Juopottelukunnon tasaamiseksi palautumisjakso on tarpeen. Mikä olisikaan kamalampaa kuin kesä ilman kaljanhimoa.


palauttavaa kokovartalohierontaa toivova

kelju S kojootti

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

En pidä tästä teidän uudesta trendistänne. Olisiko syytä mahdollisesti vaihtaa blogin nimeä, johonkin kuvaavampaan kuten nunnakanala?

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä ilmeisesti NMKY:n raittiuskerholaiset? 60 annosta kuukaudessa? Tuon ehtii harjaantunut juoda viikonlopussa...