lauantai 3. toukokuuta 2008

Blob blob blob*

Ehdotan seuraavaa baarisovun säilymiseksi:

Juottoloiden ovella pitäisi henkilöpapereiden sijaan tarkastaa sisäänpyrkivien käteisvarannot. Mikäli rahaa on enemmän kuin kolikoita, henkilö on poistettava jonosta ja neuvottava lähimpään sedulaan. Ja niitähän täällä Turussa riittää.

Baarittamisesta ei tule mitään, mikäli köyhille tarkoitetut paikat täytyyvät snobelevista surffitukista ja heitä himoitsevista korkokengistä. Sitten kaikki muut joutuvat humalaan, paitsi ne, jotka ovat opintolainaa sitä iltaa varten nostaneet.

Käteisratsauksen avulla saavutamme hyödyn paitsi baarisovussa, myös sen, että kaikki päihtyisivät tasapuolisesti. Mikäli rikkaan surffitukan päästää köyhille tarkoitettuun paikkaan, tämän ruotsalaisjuurisen pepsodent-hymy muuttuu aamulla Pirkka-hammastahnahymyksi. Rahaa riittikin puolet enempään viinaan. Keinorusketettujen ylipäihtymisen lisäksi pienet hipander-raukat eivät pääse sen sijaan (däremut) baaritiskille asti kauluspaitojen egon täyttäessä baaritiskin.

Kiitos Pirkka, olet pelastanut monta krapulaista aamuani.

Rakkaudella

Le Coq

*ääni joka syntyy, kun sedulat valtaavat Turun kuin sienet sateella metsän

2 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

olipas hienosti ehdotettu! koska oikeasti, olen ainakin kahdesti eli toistuvasti joutunut vaihtamaan baaria, kun oranssiset surffitukat ralph laurenin kaikissa vaatteissaan jossain räkälässä joutuvat sikanaamoihin juurikin sedulaa alhaisemman (eli vitun oikeille ihmiselle mitoitetun) hintatason vuoksi, ja alkavat laulaa JUOMALAULUJA ja backstreet boysien useita lauluja, sekä kaulailla toisiaan, josta oranssiset tytöt saavat itkuraivarit ja blokkaavat kaikki vessat.

Mierolainen kirjoitti...

Kyllä! Jo lähtökohtaisesti ne surffitukat ovat niin perseestä, ettei meinaa järki riittää edes sen prosessoinnissa.

Suutari pysyköön lestissään. En minäkään enää IKINÄ mene mihinkään vitun Onnelaan.