tiistai 22. huhtikuuta 2008

Viina, suvunjatkaminen ja aivot

Viinan väitetään tuhoavan aivosoluja ja olevan muutenkin haitallista ihmisyksilölle. Olen asiasta hieman eri mieltä. Ihmissuvun jatkumisen ja älyllisen kehityksen kannalta alkoholilla on suuri merkitys.

Pohdiskelin jo aikaisemmin Kierkegaardin toteamuksen pohjalta naisen ryypiskelyn hyödyllisyyttä ihmissuvun jatkumiselle. Kerrataan vielä: kun nainen ja mies ovat samassa promillemäärässä, saavat rumatkin ihmiset seksiä. Koska suurin osa (anteeksi nyt vaan ihmiset) ihmisyksilöistä on aika rumia, verrattuna vaikka eläimiin, on ihmissuvun loistogeenien siirtyminen eteenpäin ajan jatkumossa näin varmistettu.

Jatketaanpa tuota ajatusta hieman. Jos rumat ja selvin päin lisääntymään kykenemättömät ihmiset lisääntyvät kännissä, eikö sama päde aivosoluihin? Jos onnettomat ja muuten tuhoon tuomitut aivosolut eivät löydä itselleen seuraa niiden haltijan ollessa holittomassa tilassa, mitä ihmeitä tapahtuukaan alkoholin astuessa kuvioihin. Itse olen ainakin havainnut oman älykkyyteni ja ajatusteni säkenöivyyden lisääntyvän jokaisen nautitun oluen myötä. Kyse ei siis olekaan estojen vähenemistä, vaan päässäni vellovista aivosolujen massaorgioista.

rakkaudella

kelju S kojootti

Ei kommentteja: