sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Mistä on hyvät juhlat tehty?

Pahoitteluni sinulle jurrinen lukijamme etten ole kyennyt raportoimaan syntymäpäivistäni aikaisemmin. Keräiltyäni tietoa tapahtumien ja tapahtumaketjujen oikeasta laidasta nyt viikon verran olen valmis miltei totuudenmukaiseen raporttiin.

Hautajaiseni olivat menestys. Villi Mansikka kotiviini oli suuri hitti, sitä juotiin kauhalla suoraan 25 litran astiasta. Testasimme mansikkamargaritan, tai oikeastaan kymmeniä. Kaikki olivat hyviä, kiitos siitä kuuluu tequilalle. Testasimme myös tequilaa paljaaltaan varmuuden vuoksi. Sekin oli hyvää ja varsin päihdyttävää.

Viinan juomisen lisäksi kutsuillani oli myös Aikuisille Ihmisille sopivaa ohjelmaa, olihan kyseessä varsin vakavamielinen tapahtuma. Painimisen lisäksi suosittu seuraleikki oli pahoinvointi budoaarissa. Alle kymmenestä vieraastani kolme päätyi keskustelemaan vessanpöntön kanssa. Kukaan seurueeni jäsenistä ei selvinnyt baariin asti, harvempi kykeni omaan kotiinsa nukkumaan.

Juhlien jälkeinen aamu oli vastoin odotuksiani loistava, ainakin siihen saakka kunnes heräsin. Sain repiä peiton irti kropastani, sillä se oli tahmeampi kuin tikkukaramelli taskussa. Tequilaa oli ilmeisesti testattu jälleen kerran mahaltani. Pian ihmettelin miksi kainaloitani kiristää. Havaitsin, että minulla on päälläni rehelliset vanhan liiton mummokalsarit, eli ihonväriset hehtaarialushousut. Selvä merkki onnistuneista juhlista.


henkisesti nuortunut

kelju S kojootti

Ei kommentteja: